Over Vita-Send

Vita-Send werd in 1992 gestart als importeur van kwaliteitsvoedingssupplementen uit Engeland die rechtstreeks aan de consument werden geleverd. Er is destijds een zorgvuldige keuze gemaakt voor een leverancier die strenge veiligheidsvoorschriften en kwaliteitscontroles handhaaft. De producten die u op deze site aantreft van de merken Bio Nutrition en Health Plus zijn van deze Engelse producent.
Sindsdien is het assortiment aangevuld met de beste producten van andere merken. Ook hier is kwaliteit de eerste zorg. In supplementen mogen uiteraard geen verontreinigingen voorkomen en de op het etiket gespecificeerde ingrediënten dienen in die hoeveelheid aanwezig te zijn. Controle door de VWA is echter steeksproefsgewijs. Het vooraf laten analyseren van monsters van de te gebruiken ingrediënten is voor onze producten toch steeds standaard.
Ook proberen we het assortiment overzichtelijk te houden. Geen 5 verschillende soorten van een bepaalde vitamine of kruiden maar alleen de beste.

Naast het leveren van supplementen is de studie over gezondheid en het publiceren hierover al lang een belangrijk onderdeel van mijn activiteiten. 

Hierdoor kunnen we niet alleen de beste supplementen kiezen maar ook de samenstelling en keuze van de supplementen aanpassen aan de nieuwste inzichten op het gebied van voedingsstoffen en gezondheid. Daardoor kunnen we ook onze klanten van de meest recente informatie voorzien en adequaat advies geven. De weerslag hiervan vindt u niet alleen op deze site maar vooral ook in andere publicaties.

Adriaan Pruyssers

Vita-Send

tel.: 073-6145437 of 0642897945

info@vita-send.nl KVK nummer 16065782 BTW nummer 177063804b01